DOLAR
32,1605
EURO
35,1491
ALTIN
2.467,46
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

SSK VE BAĞKUR EMEKLİLERİNE


Son dakika haberi… Emekliye ikramiyesi müjdesi Cumhurbaşkanı onaylı geldi. SSK ve BAĞ-KUR emeklisine 19.000 TL ikramiye çıktı. Az önce açıklama yapıldı.

SSK ve BAĞ-KUR emeklisine bayram öncesi güzel bir haber daha geldi. Milyonlarca emekli Kurban bayramına rahat girecek. Çünkü devletin desteklerinin ardı arkası kesilmiyor. Cumhurbaşkanı onaylı yeni bir ödeme duyurusu daha bu sabah saatlerinde emekli için yapıldı. İstisnasız tüm emeklilere 19.000 TL bayram ikramiyesi çıktı. Bu ikramiye ödemesi başvuru şartı ile verilecek. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi hiç fark etmez. Başvurular kamu bankalarından yapılacak ancak acele etmenizde yarar var. Çünkü ödemeler 3 gün içinde hesaplara geçecek. Başvuru için 3 gün süre tanındı. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank’tan büyük fırsatı Sakın kaçırmayın.

SSK ve Bağ-Kur emeklisine 19.000 TL ikramiye! SON DAKİKA açıklandı: Cumhurbaşkanı onayladı – Kurban bayramına doğru geri sayım devam ederken emeklilerin gözü kulağı ek ödemelere çevrildi. 15 milyona yakın emekli vatandaş Bayram’ı rahat geçirmek bayram alışverişini gönül rahatlığıyla yapmak için devletten ve bankalardan yapılacak olan ödemeleri yakından takip ediyor. Devletin verdiği erken maaş ödemesi ve Bayram ikramiyesine ek olarak 3 devlet bankası da Düğmeye bastı. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank emekliye maaşı ek ödeme yapacak. Tam 19.000 TL bayram ikramiyesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan da onay çıktı. Bu sabah resmi gazetede yayınlanan karar doğrultusunda istisnasız tüm emekliler başvuru yaparak ödeme alabilecek. Başvuru için sadece 3 gün süre var Sakın bu fırsatı kaçırmayın.

İSTİSNASIZ TÜM EMEKLİLERE 19 BİN TL ÖDEME

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank’tan istisnasız tüm emekliler için müjdeli haber geldi. SSK BAĞ-KUR memur emeklisi ve EYT emeklisi olan vatandaşlara Kurban bayramına özel ödeme yapılacak. 3 devlet bankası Düğmeye bastı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı üzerine harekete geçildi. Bayram öncesi nakit ihtiyacı olan, maaşı yetmeyen emekliler kamu bankalarına hemen başvuru yaparak aynı gün içinde 19.000 TL’ye varam ikramiye ödemesi alabilecek. SSK BAĞ-KUR memur emeklisi olmak hiç fark etmez. Tüm emekliler için ödeme var. Emeklilere büyük fırsatla ilgili detaylarda paylaşıldı

error: Content is protected !!