DOLAR
32,3737
EURO
34,7104
ALTIN
2.393,67
BIST
10.159,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Bayram ikramiyesi


Kurban Bayramına sayılı günler kala emekliler ikramiye ödemelerinin ne zaman yapılacağını araştırıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada emekli maaşı ve ikramiyelerin Kurban Bayramı öncesinde ödeneceğini açıkladı.
EMEKLİ MAAŞI VE İKRAMİYELER NE ZAMAN YATACAK?
Emekli aylığı ve bayram ikramiye ödemeleri 17-21 Haziran arası yapılacak. Emekli aylık zammı da en düşük emekli zam oranının açıklanmasının ardından 7 bin 500-10 bin, 10 bin-15 bin, 15 bin-20 bin ve 20 bin üzerine kademeli olarak yapılacak.
EMEKLİ İKRAMİYESİNDE ARTIŞ OLACAK MI?
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından çalışmaları yürütülen en düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya, bayram ikramiyesinin ise 2 bin liraya çıkarılması düzenlemesini içeren teklif, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaşmıştı. Buna göre EYT ile emekli olan vatandaşlar da dahil bu sene emekliler zamlı bayram ikramiyelerini Kurban Bayramı’ndan önce alabilecekler. Kurban Bayramı’nda da emeklilere 2 bin TL ikramiye ödemesi yapılacak.
SSK, BAĞKUR VE EMEKLİ SANDIĞI BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHİ
SSK, Emekli Sandığı ve Bağkur bayram ikramiyesi ödemeleri ayrı tarihlerde gerçekleşiyor.
Normal şartlarda emekli maaşları tahsis numarasının son hanesine göre yatırılmaktadır.
Bağ-Kur’dan emekli olanlar ise tahsis numarası son rakamı 9,7,5 olanlar her ayın 25’inde, 3,1 olanlar 26’sında, 8,6,4 olanlar ayın 27’sinde, 2 ve 0 olanlar 28’inde ödemelerini almaktadır.
SSK emeklilerinde ödeme takvimi şu şekilde;
• Son rakamı 9 olanlar her ayın 17’sinde,
• 7 olanlar 18’inde,
• 5 olanlar 19’unda,
• 3 olanlar 20’sinde,
• 1 olanlar ayın 21’inde,
• 8 olanlar 22’sinde,
• 6 olanlar 23’ünde,
• 4 olanlar 24’ünde,
• 2 olanlar 25’inde
• 0 olanlar ise her ayın 26’sında maaş ödemelerini alırlar.


Diğer Galeriler
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: Content is protected !!