DOLAR
34,2890
EURO
37,2177
ALTIN
2.989,60
BIST
8.965,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Arka Sokaklarda Narin Shanesi


Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, yeni sezonuyla yine izleyicilerin gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan dizinin dün akşam ekrana gelen bölümünün ardından yayınlanan tanıtım, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Toplumsal olaylara duyarlılığı ile bilinen Arka Sokaklar, gelecek hafta 8 yaşındaki Narin Güran’ın trajik ölümünü konu edinen bir bölümle ekranlara gelecek.
SOSYAL MEDYADA YANKI UYANDIRDI
Dizinin 19. sezonu Kanal D ekranlarında devam ederken, izleyiciler her yeni bölümdeki heyecanı sabırsızlıkla bekliyor. Yeni bölüm tanıtımında, usta oyuncu Zafer Ergin’in hayat verdiği Rıza baba karakterinin yapmış olduğu vurucu açıklamalar izleyenleri derinden etkiledi. Narin Güran olayına dair verilen mesaj, toplumsal bir sorunun altını çizerken, sosyal medyada geniş bir yankı buldu.Tanıtımda Rıza Baba, “Bu sessizlik kimseyi kurtarmayacak. Vatanı korumak çocukları korumakla başlar. Biz maalesef koruyamadık. Memleketin kim bilir hangi köşesinde yine sesler yükselecek. Feryatlar, ağıtlar sonrası yine bir avuç toprak. En sonunda da unutacağız. Leyla gibi Narin gibi Gülistan gibi…” sözleriyle izleyicilerin yüreğine dokundu.


Diğer Galeriler
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: Content is protected !!