DOLAR
34,2905
EURO
37,2436
ALTIN
2.988,66
BIST
8.957,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Ünlü Astrolog Başımıza Gelecek Olanları Tarihler Vererek Sıraladı..


Ünlü astrolog Dinçer Güner, Mars ve Satürn arasındaki kare açının 15 Ağustos’ta oluştuğunu ve bu etkinin 20 Ağustos’a kadar süreceğini belirtti. Bu süreçte yaşanabilecek potansiyel tehlikeler konusunda uyarılarda bulundu.
“KEMİKLER KIRILGAN OLABİLİR”
Astrolog Güner, “Mars ile Satürn arasındaki kare açı beş gün boyunca etkili olacak. Bu dönemde, cesaret gerektiren işlerde başarı elde etmek zorlaşacak, kendimizi ifade etmekte güçlük çekebilirsiniz. Otorite figürleriyle gerginlikler ve problemler yaşanacak. Yeni iş girişimleri veya ikna gerektiren durumlar için bu dönem pek uygun değil. Disiplin gerektiren konularla yüzleşecek ve katı kurallarla karşılaşacaksınız.
KURDEŞEN GİBİ SALGINLAR ORTAYA ÇIKACAK
Düşmanlıklar kazanacak ve düşmanca davranışlarla karşılaşacaksınız. İş hayatında özellikle patronlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde önemli taleplerden kaçınılmalı. İş ortamında rekabet ederken zorluklar yaşanabilirsiniz. Bol bol dinlenmek ve ruhsal rahatlama sağlamak önemli. Kazalar, eşya kırılması gibi durumlara eğilim artabilir. Özellikle kavgalı ortamlardan uzak durmak gerekiyor. Tansiyon, kan rahatsızlıkları, kurdeşen, iltihap gibi sağlık sorunları ortaya çıkacak, dişler ve kemikler kırılgan hale gelecek” dedi.İŞ VE PROJELERDE ZORLUKLAR YAŞANACAK
Güner, iş hayatındaki zorluklara dikkat çekerek, “Bu dönemde hedeflerinize ulaşmak için normalden daha fazla çaba göstermeniz gerekecek. Sabırsızlık ve hüsran duyguları artabilir, çünkü bir yandan hızla ilerlemek isterken, diğer yandan karşınıza çıkan engeller ve sorumluluklar sizi yavaşlatır.
Özellikle iş veya projelerde başarıya ulaşmanın ne kadar zorlu olabileceğini fark edebilirsiniz. Bu yüzden sık sık “Neden işler bu kadar zorlaşıyor?” diye sorgulayabilirsiniz. Disiplin ve azimle en zorlu engellerin bile üstesinden gelebilirsiniz. Bu dönemde pes etmek yerine, kararlılıkla ilerlemek, uzun vadede başarıya ulaşmanın anahtarı olabilir” diye ekledi.”DOĞAL AFETLERDE ARTIŞ BEKLENEBİLİR”
Güner, önümüzdeki günlerde yangın ve kaza haberlerinin sıklaşabileceğini belirtti. “Mars ve Satürn arasındaki bu açı, depremler, kargaşa ve kazalarla ilişkilidir. Bu nedenle doğal afetlerde artış yaşanabilir. Özellikle yangın ve kaza haberleri sıkça gündeme gelebilir. Dünya genelinde tansiyonu yüksek zamanlardan geçeceğiz. Yanardağ aktiviteleri gözlemlenebilir.
Ayrıca, dünya genelinde askeri hareketlilik veya terör saldırıları da yaşanabilir. Ekonomik güç mücadeleleri görülebilir. Teknolojik engeller, kazalar, siber saldırılar ve güvenlik ihlalleri gibi konular hafta boyunca gündemde olabilir” ifadelerini kullandı.
Bu süreçte, Avrupa’nın en yüksek aktif yanardağı olan Etna Yanardağı’nda son günlerde artan volkanik hareketliliğe bir yenisi daha eklendi. Yeniden lav ve kül püskürten yanardağ, çarpıcı görüntüler oluşturdu.


Diğer Galeriler
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: Content is protected !!