Sıla bebeğin annesi


Tekirdağ’da 2 yaşındaki Sıla bebek yeni ve daha da yürek burkan detaylar ortaya çıktı. Annenin, kızının c’-nsel i’-tismara uğradığını bildiği halde 3 gün boyunca hastane götürmeyerek delilleri gizlediği öğrenildi.
Anne, Çocuğunun Canını Kurtarmak Yerine Delilleri Gizledi
Tekirdağ Barosu Başkanı Egemen Gürcün, yaptığı açıklamada annenin çocuğunun yaşadığı acılara kayıtsız kaldığını belirterek, “Anne maalesef çocuğunun uğradığı c’-nsel istismarı anlamasına rağmen elde ettiği delilleri ve bulguları adli makamlarla paylaşmayarak delilleri gizliyor. Akabinde de çocuğunu 3 gün boyunca hastaneye götürmeyerek bakım yükümlülüğüne aykırı davranıyor. Maalesef ki çocuğun beyin kanaması geçirmesinin nedeni erken müdahale edilmemesinden kaynaklı.” dedİ
TUTUKLANDILARTekirdağ ve Malkara Cumhuriyet Savcılığının kolluk kuvvetleriyle yürüttüğü titiz çalışma sonucunda, Sıla’nın komşuları olan 13 ve 14 yaşındaki iki çocuk tarafından şiddet ve c-‘nsel i!-stismara uğradığı, Sıla’nın ailesi ve c’-nsel i-‘stismarı gerçekleştiren çocukların babasının olayı örtbas ettiği anlaşıldı. Olayla ilgili c’-nsel i’stismarı gerçekleştiren 13 ve 14 yaşındaki 2 çocuk, komşuları K.A. anne B.Y. ile B.Y.’nin imam nikahlı olarak birlikte yaşadığı S.Ö tutuklandı.
Ö’LÜM H’ABERİ ASILSIZ ÇIKTI! BEBEĞİN DURUMU STABİL
Olayla ilgili soruşturma sürerken, bazı h’aberlerde ve sosyal medyada Sıla bebeğin ö’ldüğüne dair asılsız h’aberler yayınlanırken, Sıla’nın geçirdiği beyin kanaması sonucu yoğun bakıma alınıp uyutularak entübe edildiği, durumunun stabil olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın Cumhuriyet Savcılığı ve Kolluk kuvvetleri tarafından titizlikle sürdüğünü söyleyen ve Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığına teşekkür eden Tekirdağ Barolar Birliği Başkanı Egemen Gürcün, 2 yaşındaki bir çocuğa bunu yapanlara karşı Tekirdağ Barosu olarak Sıla’nın sonuna kadar yanında olacaklarını ifade etti. Olayla ilgili soruşturma halen devam ediyor.
42 ADET DİŞ İZİ TESPİT EDİLDİ
Tekirdağ’da c’-nsel i’-stismara uğrayan Sıla bebeğin yoğun bakımdaki tedavisi sürerken, olayla ilgili ortaya çıkan yeni detay dehşete düşürdü. Yapılan incelemelerde bebeğin vücudunda çok sayıda diş izi tespit edilmişti. Belirlenen diş izlerinin 42 tane olduğu iddia edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren bebeğin vücudundaki izlerin 3 ve 10 günlük olduğu tespit edildi.


Diğer Galeriler
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

error: Content is protected !!